Cosul de cumparaturi este gol

Amanet

Ce inseamna amanet?

Amanetul este o soluție simplă și rapidă de a face rost de bani pe termen scurt. Ai nevoie doar de buletin și un obiect pe care să-l lași garanție. Obiectul îl recuperezi după ce rambursezi împrumutul și comisionul aferent.

Perioada contractuala

Contractul se semnează implicit pe 30 de zile, însă poți să revii oricând în această perioadă. Plătești comisionul pâna în momentul achitării împrumutului (minim o zi).
De asemenea poți prelungi perioada contractuală prin rambursarea doar a comisionului.

Garantii acceptate

AUR: bijuterii, lingouri, monede etc
Electronice: telefoane, tablete, aparate foto/video, televizoare, laptopuri, sisteme audio, caști, console și jocuri, ceasuri și bratari smart etc
Ceasuri

Intrebați-ne dacă aveți un obiect ce nu este în lista. Vom analiza fiecare caz în parte.

Suma imprumutata

În funcție de valoarea obiectului lasat în garanție se stabilește o sumă maximă pe care ți-o putem acorda.

În general oferim 75% din valoarea de piață (valoarea la care considerăm că putem revinde produsul), evaluarea putând fluctua în funcție de lichiditatea produsului (ar putea urca până la 90% sau coborî până la 50% din valoarea de piață).

Dacă vrei mai puțin, nici o problemă.

De ce acte am nevoie?

Pentru operațiuni de amanet ai nevoie de buletinul sau pașaportul în original. Nu avem voie să efectuăm operațiuni pe bază de copii sau poze după documente.

Ce comision Platesc?

La amanet, comisionul este de numai 1% pe zi în cazul electronicelor, iar la aur variază între 0.1% și 0.3% pe zi în funcție de suma împrumutată și se calculează în funcție de numărul de zile în care obiectul stă la noi.

Ce se intampla daca nu reusesc sa rambursez imprimutul

Dacă la expirarea termenului contractual nu achiți împrumutul și comisionul, sau nu prelungești contractul, atunci produsul rămane la noi și putem să-l valorificăm.

Cat de repde primesc banii?

Banii ți-i dăm pe loc, după ce semnăm contractul și evaluăm produsul. Facem eforturi constante să reducem pe cât posibil timpii de evaluare astfel încât să poți primi banii cât mai repede.

În general reușim să testăm produsele în 5 minute, însă există unele produse care necesită mai mult timp de analiză (de exemplu la unele ceasuri, produse mai rare, sau când apar situații neprevazute la testare).Pentru rapiditate, îți recomandăm:
 

  • să ne comunici cam de ce sumă ai nevoie (dacă considerăm că suma este mica nu vom mai testa produsul în detaliu)
     
  • să cunoști modelul obiectului (încât să-l putem identifica mai repede și să-i stabilim o valoare de piață)
     
  • dacă este un produs electronic să-l aduci încărcat minim 15% să-i putem face testele necesare
     
Obiectul meu este in siguranta?

Toate obiectele sunt sigilate în pungi de plastic cu etichete de securitate (semnate de dvs) ce nu permit deschiderea neautorizată și depozitate în locații securizate. Astfel, atât produsul cât și datele personale sunt în siguranță. Totuși vă recomandăm să nu ne lasați obiecte cu date personale. În cazul în care pierdeți produsul, toate datele vor fi șterse.